Sydda angry birds-bönpåsar

Jag har gått med i Husmorsskolans nya syförening, så på tisdagarna framöver är det extra sannolikt att det kommer handarbetesinlägg här på bloggen. Vi börjar med en födelsedagspresent!

Min vän Edvin fyllde nyss år och jag sydde en angry bird åt honom. Jag använde inget mönster. Allt är ylletyg utom näbben som är bomull. Den är fylld med kikärtor för tyngd. Och visst är den söt! Den fick strax sällskap av de tre små blå fåglarna, som Edvin och hans systrar fick varsin av. De fylldes med adzukibönor eftersom de är så mycket mindre.
image

6 reaktion på “Sydda angry birds-bönpåsar

  1. Ja må ju säga det… just nu sitter maken och spelar Angry Birds i fåtöljen bredvid ungarna ääälskar det. Så ditt inlägg är accompanjerat till angrybirds musik. Vilka fina fåglar du sytt!!! barna tycker att jag spelar det allt för sällan… ja nästan aldrig men har så mycket annat att göra så hinner inte riktigt så de små fåglarna får vara utan mig för det mesta.
    Önskar dig en riktigt fin syföreningskväll/Gela

  2. Men vad fina, det måste jag prova! Sitter just nu och virkar på ett gäng birds, men kul att prova på annat material och teknik till samlingen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *