Fem saker som gör mig glad just nu

1) Barn, igen! Att det finns ett gäng fina barn som jag får träffa på jobbet, som barnvakt och som vän. Det är något magiskt med att få vara viktig för ett barn. Tack ni föräldrar som lånar ut era barn till mig ibland!

image

2) Att pastor Jean är tillbaka i trygghet i Sverige. Just nu lägger jag kampen, frustrationen och raseriet åt sidan, och bara gläds åt en familj som efter månader av fruktansvärd tillvaro nu får en chans att andas ut tillsammans.

3) Förra sommaren, nån månad innan jag fick lotten, så köpte jag en krusbärsbuske som jag hade på balkongen. På sensommaren satte jag ut den, varpå den stendog… Men nu har den återuppstått, helt otippat! Massor av blad, nya skott och blommor. Hurra, jag älskar krusbär!

4) Att jag i bloggen har hittat tillbaka till ett regelbundet skrivande, att orden och ämnena fortsätter komma, och att många läser och uppskattar det jag skriver. Det är väldigt roligt! Tack Nils, för putten.

5) Att ett barn på skolan visade mig harsyre-blommor. De är så små och så vackra. Det var en fin stund i skogen.

image

En reaktion på “Fem saker som gör mig glad just nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *