Om

Hej. Jag heter Mattlo. Jag jobbar som arbetsterapeut, och bloggar om sånt som jag gillar: arbetsterapi, handarbete, aktivism, litteratur & odling, bland annat. Om du undrar nåt, skriv en kommentar så hör jag av mig.

7 reaktion på “Om

 1. Åh vad fint att du bor i Botkyrka <3 Växte upp där, och bodde där de 23 första åren av mitt liv. Känner mig fortfarande mer hemma där än någon annanstans.

 2. Hej Mattlo! Vi såg på din blogg att du skrivit om REVA-projektet, och att det drabbat en bekant till dig? Vi är två studender på södertörns journalistikutbildning som ska göra ett radioreportage om REVA. Vi är främst intresserade av att kartlägga utvisningsprocessen och komma i kontakt med en person som blivit drabbad på ett eller annat sätt. Vill du berätta om dina erfarenheter eller vill upplysa oss om fakta/perspektiv, hör gärna av dig till oss! Det är viktigt att sådana här berättelser kommer ut! Vi kan garantera anonymitet.  /Fanny Hökby (fannyhokby@hotmail.com, 070-444 7240) Saga Skovdahl (saga.skovdahl@gmail.com, 073-581 90 76)

 3. Hej! Jag heter Jonas Cullberg och är journalist på tidningen ETC
  Stockholm. Har en fråga till dig, maila mig gärna på jonas.cullberg@ etc.se eller ring 0708-485710.

 4. Hej, Hanna heter jag, aktiv i asylgruppen Malmö. Vill gärna komma i kontakt ang samarbete kring reva, info om rättigheter etc.
  Allt gott!

 5. Hej och tack för att du vill följa mig på Twitter.
  Själv vill jag bli världens första KulturArbetsTerapeug! (K-AT)
  Håller på att ta fram en variant på ADL med Kultur som förtecken…

  Soliga hälsningar från Susan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *