Snabba fina squashen

image

Fantastiskt (och lite läskigt) vad snabbt squash växer. Bilderna är tagna under sex dagar i följd. Nu är det dags att plantera om. Måtte värmen komma nu så att jag kan plantera ut dem innan de gör en djungel av mitt hem (fast det vore förvisso rätt mysigt det också. Som i mumin!).

5 reaktion på “Snabba fina squashen

 1. Hej, ser att du haft en odlingslott i hallunda. Är det bra där?
  Jag ska eventuellt hyra en där men blev osäker då dem är rätt stora och jag är nybörjare…

  • Hej,
   det är väldigt billigt, så det är bara att köra tycker jag. Du måste ju inte odla på hela lotten. Det är mycket ogräs, och mycket sniglar, men klart att du ska köra, tycker jag!

  • Mina växer inte sådär extremjättemegasnabbt längre nu, det var mest den där första veckan ovanför jord. Men nu kommer de första karaktärsbladen (visst heter det så? Nå ja). Ja, en av mina plantor ska också ut på balkongen! De andra får flytta hem till mamma eller så.

 2. Pingback: Trädgårdsdagbok från balkongen, del 1 | Mattlo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *