Dagbok v 1-3

image

Första veckorna av 2013 har varit rätt vänliga mot mig. Mycket Harry, mycket vänner, mycket god mat. Jag har pluggat mycket men inte varit så stressad över det. Har mailat ca alla forskare på hela KI om en sommarkurs jag skulle vilja gå.

Jag har läst en hel del poesi, lyssnat massor på Kate Nash och funderat på vem jag är och vem jag vill vara. Det är inte så lätt alltid men jag har en grund att stå på, för det mesta har jag tydliga konturer, och jag har goda vänner som hjälper mig på vägen. Jag är så tacksam för det.

Jag har långsamt packat min väska och imorgonbitti åker jag till Gambia, till den lilla byn som jag varit i rätt många gånger under min uppväxt. Det ska bli så fint att återse vännerna, träden, huset, apelsinerna, den röda sanden. Solen! Värmen!

Vi ses sen.