Examensarbete: vecka 10

Så. Nu är jag tillbaka i Sverige, och examensarbetet är inlämnat. Jag arbetade otroligt intensivt de sista dagarna, och fick ihop ett arbete som jag faktiskt är nöjd med, till slut, med hjälp av kära vänner som korrekturläste och hittade fel i beräkningarna och kom med uppmuntrande utrop. Nu känner jag mig mest … tom och trött och tämligen utmattad. I nästa vecka har jag examinationsseminarium, då ska jag presentera mitt exjobb och bli opponerad på, och opponera på ett annat. Jag har en hel del jobb kvar med min valbara kurs, och två veckors praktik på KUA (klinisk utbildningsavdelning). Sen är jag typ… klar med hela utbildningen…? Hur tusan gick det till egentligen? Examensceremonin är femte juni. Sen får vi se vad som händer, jag har börjat söka jobb men känner mig orimligt kräsen (fast det största problemet är kanske ändå att så många arbeten kräver körkort).

Det har varit otroligt intensivt, jobbigt och roligt att skriva exjobb. Jag fantiserar redan om att skriva master, antingen i arbetsterapi eller i global hälsa, i Uganda såklart, helst Lira. Men jag tycker nog att först ska en arbeta i några år. Vi får se.

Jag och Stirra.

Jag och Stirra försöker hantera faktumet att exjobbet är inlämnat.