Veckodagbok v.43

Ännu en vecka. Bloggen får inte mycket tid. Det finns mycket i mitt liv som inte får så mycket tid som det förtjänar, nu.

Jag pluggar. Jag tycker att det är intressant. Jag tycker att det är stressigt. Jag hatar njuren.
image
Jag hostar. Hostar hostar hostar och det gör svinont i högra lungan. Men i övrigt frisk: inget halsont, ingen huvudvärk, ingen muskelvärk. Men hosta, hosta, hosta.

Jag har min älskade katt och min älskade H och vi har vår fina lägenhet och jag är så lyckligt lottad. Solen har lyst på mig i veckan. Jag har mina vänner, mina bästa vänner, och den där lägenheten på söder där jag får hänga med underbara barn varje torsdag.

image
Jag pendlar mellan tacksamhet och frustration. Frustration över SKITSAMHÄLLET med alla orättvisor. Att folk med makt gör onda saker. Ba sluta snälla, ba börja göra snälla saker. Frustration över sömnlöshet, över alla fina ord på utbildningen om att anpassa och tillgängliggöra uppenbarligen inte gäller _utbildningen_. Över att mina behov tas på allvar först när jag kommer och viftar med intyg. Som om alla normalstörda är precis likadana och har samma villkor?

JA JA.
image
Jag har läst lite poesi i veckan också. Sermanpå. Mer mer mer sånt vill jag.

Det blir nog bra, ska ni se.