Veckodagbok v.47

Vecka 47 innehöll
– Tentaresultat: VG! Hurra hurra! Bara en månad och två tentor kvar så är anatomi och fysiologi, en av de minst peppiga kurserna på hela utbildningen, över och förbi!

– Julklappsstickning. Stirra vill helst ha garnet för sig själv. 

–  Början av delkurs 1. Skelett, muskler, leder, ligament…

–  En hel del kramar, hyacinter, ljus, barn, julpyssel, varma bad och annat bra.

–  En hel del frustration över att mänskligheten i allmänhet och jag i synnerhet inte räddar världen mer och snabbare. Jag tyyyycker att det är bra att jag går utbildningen, för det kommer leda till ett arbete som jag förhoppningsvis kommer orka utföra och ändå ha ett liv och ett engagemang utanför arbetet, men åh, jag saknar mitt ideella engagemang och jag saknar mitt arbete i skola. Att varje dag få träffa barn och få möta, hjälpa, finnas. Leta upp de som är ensamma på rasten. Få igång lekar. Lära ut handarbete. Dansa fulast och ha roligast. Den väldigt värdefulla vardagen.

– Besök från pappa. Vi tog en dagsljuspromenad och jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Himla bra och spännande.

Jag & pappa senast vi var ute på äventyr.