En helg med brorsan

Förra året fick min lillebror från landet en helg i stan i födelsedagspresent – men det har inte blivit av förrän nu.

image

Här är presentkortet han fick, med exempel på vad vi skulle kunna göra. Allt utom teater blev av, plus lite till 🙂

image

Vi käkade pizza och “drack vin” på balkongen.

image

Åkte tunnelbana (“hoppas den inte välter”, sa Erki).

image

Åkte buss och turades om att spela Angry birds på mobilen.

image

Var på Mästerkatten på bio – mycket bra!

image

Blev bjudna på väääärsta lyxfrukosten hos Johanna i Rönninge <_3br>

image

Spelade fotboll med vänner i Alby.

image

Och gosade med Stirra.
Det var två väldigt fina dagar!!!

Jag försöker att inte ge nyproducerade prylar i present. Speciellt barn får så väldigt väldigt mycket plastprylar… Jag försöker köpa begagnat, hållbart, gärna spel. Eller göra själv, som de arga fåglarna jag visat tidigare, eller som här – ge en upplevelse. Jag tror varken jag eller brorsan kommer att glömma vår helg typ nånsin!