Examensarbete: vecka 7

Hej och hå vad tiden går! Den här veckan har jag tillbringat i Lira, med min kära vän Ponsiano. Han är fullt uppe i förberedelser för en psykologi-studie, ett samarbete mellan Glasgow university och Makerere. Jag har följt med honom på några utflykter där han har delat ut informationsbrev och rekryterat deltagare, och således fått se rätt mycket av omgivningarna. Men mest har jag suttit på bakgården och analyserat data i sällskap av höns, getter och en grismamma med sex kultingar, och fått rätt mycket gjort.

P1010109

Jag har gjort det mesta av analysen och har börjat skriva ner resultat och sånt. Igår hade jag tre timmars handledningsmöte över skype, och därifrån fick jag såklart med mig en hel del nytt att göra. Jag börjar dock få ihop något som till det yttre ser ut som ett examensjobb, med alla (?) rubriker på plats och så.
Imorgon är det dags att åka tillbaka till Kampala, och sedan kommer Nils hit, pepp!
Första april ska jag vara klar med precis all dataanalys. Det borde inte vara några problem egentligen, så länge jag får tag på lite siffror jag behöver från den svenska normalpopulationsstudien som jag ska jämföra med. Sen blir det bara skriva skriva skriva.
Trevlig helg!