Glädje och tacksamhet

Saker som gör mig glad, stolt och tacksam just nu:

– att jag hittills haft matlåda varje dag jag behövt det i skolan och aldrig behövt köpa mat.

image

– att solen strålar in i vårat kök mest hela dagarna nu. det är det finaste med våren och hösten. köket blir så ljuuuust.

– hummus. det är gott, nyttigt och billigt när en gör det själv. perfekt att göra en sats på söndgen och ha i matlådan hela veckan för att säkra proteinintaget.

– bubbelbad. vi fick flera sorters badbubbelkakor från systern som tack för kattlogi. det är roligt och mysigt med bubbelbad.

– att mitt framtida yrke känns som ett utmärkt yrke. jag kommer att få hjälpa människor varje dag, vara kreativ och det finns massor av områden att arbeta inom (skola! fängelse! habilitering! psykiatri!). bara 3 år minus fem veckor kvar av utbildningen nu då…

– min familj, mina vänner, mina handledare och klienter på praktiken. så snälla fina intressanta människor jag omges av.

– min mentor. jag har stort behov av tydlig information, nåt som min institution inte verkar vara så bra på, men nu har jag fått en mentor som rotar fram läsanvisningar, examinationer och sånt i alla snåriga intranät. sååååå värdefullt!

– att min fina älskade katt kommer hem från sitt sommarlov på landet ikväll (peppar peppar). med läkt svans och förhoppningsvis mättat utomhusbehov.

image